Nejnovější recenze ze sekce Podpora trávení a zažívání
učinný
Spokojenost , funguje jak má.
- Není špatný velmi dobrý ...
- žádné nedostatky
Vzal jsem si pro sebe od pálení žáhy, třetí den odešel úplně, i po mac donalds ne, předtím vždy trápil. Také jsem si všimla, že spánek se stal mnohem silnějším. Doporučujeme
Užívání vlákniny v tobolkách je praktické.
+ dobrý na očistu jater a žlučníku. Kvalitní přípravek za dobrou cenu.
- žádné
Dlouho jsem se trápil s nachlazení. Po několika dnech užívání kapek se mi stav výrazně zlepšil.
Nikdy jsem nebrala ni takového, až když jsem začala chemoterapii, bylo mi doporučeno ve vaší lékárně.
Pokud nepomáhá k vyléčení (rozpuštění žlučníkových kamenů), určitě pomáhá ke klidném stavu (absolvuji kůru 2x ročně již po několikáté).
Užívám už nějakou dobu, teď jsem si objednal další tři balení.
- dobré na výživu kloubů
Supe,r velice doporučuji.
Zatím nemohu doporučovat. Teprve začínám tento přípravek brát. Ale na doporučení od lidí, kteří mají s tímto přípravkem dobré zkušenosti. Doufám, že je budu mít také.
- Super
- Spokojenost
Kapky užívám spolu s tabletkami na játra a na můj problém, který mám, docela zabraly
Zatím si nemůžu stěžovat, tabletky zřejmě zabírají, je mi líp. Budu objednávat znovu
Vilgain Greens Mix limonáda 300 g
Přidáno: 12. listopadu 2024
(naposledy upraveno 12. listopadu 2024)
Zakoupeno v Aktin.cz
- prichut je proste hnus
Užívám už spoustu let,nemám žádné zažívací potíže, gastroenterolog schválil užívání.
Věřím, že patří k nejlepším a nejúčinnějším probiotikum.
Vyzkoušela jsem na zuby, se kterými mám problémy celý život, kdeco. Po týdnu jsem začala pociťovat zlepšení a po dvou týdnech mi skoro zmizely otoky dásní. Beru si dvě pastilky denně, leze to sice do peněz, ale stojí to za to. A kromě toho jsou dobré, i to potěší.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »